dinsdag 8 december 2009

Sinterklaas in Noorwegen!

Hier komen de foto's van de sint die ons samen met zijn piet een bezoekje heeft gebracht in Innvik, samen met 2 andere nederlandse families hebben we daar 5 december gevierd. De kids vonden het helemaal geweldig!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de foto,s te zien hebben jullie een heel fijne avond gehad. Maar goed dat het avond was want indien de noren deze uitrusting hadden gezien waren ze zich dood geschrokken want volgens mij kennen de Noren St. Nicolaas niet. Nu maar weer op naar het volgende feest: "Kerstmis ". Dit kennen de Noren wel en wij hopen dat jullie ook hier veel plezier aan mogen beleven. De groetjes uit Zevenaar aan de Noorse kerstman en waarschuw hem maar dat hij niet met zijn rendieren uit de bocht vliegt.

(O)Pa en (O)Ma uit Zevenaar.

Anoniem zei

Hij ziet er wel echt uit voor een "noorse" sinterklaas.

Ben nu in Newfoundland, Canada. Echt kerstweer hier, houd -12 en 1 meter sneeuw. Vlieg morgen naar huis en dan nog een paar daagjes werken en dan hebben we kerstvakantie. De kids hebben vanaf morgen vrij. Trijntje moet vandaag in een volle kerk een gebed voor lezen. Ze hebben nl. kerstviering in de kerk in plaats van op school deze keer. Ben benieuwd hoe dat gegaan is.
Bij deze alvast fijne kerstdagen en we skypen zeker nog voor het jaar einde.

Gr. Maus ut Newfoundland en de rest fra Westervoort.