zondag 18 april 2010

Sneeuw....


Afgelopen nacht is er hier zo'n 20 cm sneeuw gevallen! Johan had het plan gemaakt om te gaan fietsen, hij wil graag een beetje fit zijn voordat Han en Richard hier zijn ;-))... zoals jullie zien gaat dat zo niet lukken.. hij kan zich beter maar weer gaan aanmelden voor een uurtje spinning....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahaha... Vandaag een rit gemaakt van circa 60 km onder werkelijk voortreffelijke weersomstandigheden. Temp: circa 18 tot 20 graden en onder het genot van een heerlijk zonnetje een pilsje gedronken - buiten in de zon - bij een van de clubleden.
de groetjes uit Zevenaar van pa Ekkel

Anoniem zei

Kinderachtig hoor om je door 20 cm. laten we zeggen "water" tegen te laten houden. Een echte vent zou doorzetten en zich niet laten kisten door dat witte goedje!
Zo kom je natuurlijk nooit in vorm!

Groetjes uit Hardenberg,
Betsy

Anoniem zei

he johan, is die sneeuw al weg?
ik ben afgelopen weekend op hoogte stage geweest in de ardennen, en de beentjes en armen zijn al lekker gekleurd, en dan volgende week de kou weer in brrrrrrr

groeten han

Johan, Annelies, Luna, Lieke en Annabel zei

Tja het voorjaar laat helaas nog even op zich wachten...
Veel bospaden op hoogte liggen nog vol sneeuw. Han,ik hoop dat het weg is als komt fietsen. Trek de lange broek maar aan, dan hoe ik niet tegen die bruine kuiten aan te kijken als je hier de berg op klimt. Ik heb er zin in!