maandag 16 mei 2011

Mountainbike weekendje



Het weekend voor Pasen ben ik samen met Luna een lang weekendje naar Nederland geweest. De reden was een mountainbike weekendje met de vrienden in het Sauerland….. en dat was Super!!
Luna had wel zin om mee te gaan en te logeren bij Opa en oma.
Daar was haar nichtje Zoe ook, dus dolle boel.
Ook is ze nog een dagje en nachtje bij haar beste vriendin Linn in Tolkamer geweest, waar ze als vanouds erg van genoten heeft.
Het bezoek was natuurlijk maar van korte duur,zeker omdat ik zelf maar even in nederland was en de rest in duitsland. We hebben ook nog een bliksembezoek, bij Harm & Mireille +kids gedaan. Iedereen nogmaals bedankt voor de gastvrijheid.

Het fietsweekendje:
Ik was de ochtend na aankomst al weer vroeg met Han,Maus en Richard op pad om mijn nieuwe fiets op te halen. Deze stond startklaar bij de pedaleur en daarna vollevaart naar duitsland.

Wat zullen we er verder van zeggen??
samenvattend; Leuk om iedereen weer “live” te spreken, korte broekenweer, heerlijke snitzels/frikandellen en warfsteiner, sportief, snot voor de ogen trappen en veel geouwehoer op hoog nivo.
Ja, volgende keer maar bij ons een weekendje op hoogte stage in Noorwegen.
Tusen takk en succes met trainen !!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Johan e/d rest natuurlijk. Neem aan dat je nieuwe fiets nu wel al in Noorwegen is.
Sneeuw al weg? gr Maus en de rest

Anoniem zei

Mooie foto's! Waar blijft Oslo? Tja, veel te druk natuurlijk :-(, gelukkig houdt dat full time werken ook weer een keer op hè?
Groetjes, Ine

Anoniem zei

Mooie foto's
Gr.Gerard