maandag 8 juni 2009

Bezoek uit Spijk!





Ondertussen zijn ze alweer een weekje weg, maar dan nu eindelijk nog een berichtje over ons "Spiekse" bezoek.
We hebben een supergezellige week gehad en het was erg leuk om Sjoerd, Martine, Jort en Frederique weer te zien en om hun ons plekje te laten zien.
Lieke en Jort, die in Nederland heel veel samen optrokken, speelden gelijk weer verder en hebben het erg leuk gehad. Het was ook erg leuk om te zien hoe verandert Frederique alweer was, toen we weggingen was ze nog een baby en nu een heerlijke vrolijke peuter..... ze was dol op Luna en die vond dat erg gezellig!

De dinsdag dat ze aankwamen bij ons was het vies weer, regen en koud. Gelukkig werd het donderdag beter en konden we eropuit trekken. Donderdag hebben we de `panoramaveg` gereden, dit is een leuke route aan de overkant van het fjord met een mooi uitzicht op Utvik. Aan het einde van de dag klaarde het weer al zo op dat we bij de pizzeria in Stryn buiten op het terras hebben gezeten.
Vrijdag is de Briksdalsbreen bezocht. Zaterdag was het superwarm en hebben de kids lekker buiten in het badje gezeten waarna we aan het einde van de dag de berg achter ons huis zijn opgereden om daar met een mooi uitzicht te bbq´en. Zondag lekker aan het strandje gezeten, met de kano gevaren en de restje op de bbq! Ook maandag was het nog lekker weer en hebben we een leuke wandeling gemaakt naar de myklebuststøylen. Tussendoor hebben de mannen nog aardig wat gefietst en is Sjoerd bij het eerste (koude) fietsrondje nog rendieren tegengekomen.
Bedankt voor de gezellige week!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezellig om weer wat bekenden op bezoek te hebben.
Ben ik nou Ine eens even voor met reageren.
Hier alles naar omstandigheden goed.

Groetjes, Betsy

Anoniem zei

He Johan, Zie dat je ook lekker gefiest hebt. Richard zei dat je wel mooi kunt fietsen bij jullie. Vorige week in de Ardennen, La Roche, heb ik de boys, en een dame, weer aan flarden gefietst. Zelfs Uphil Richie had er moeite mee, terwijl hij de laatst tijd aardig veel fietst. Was een leuk weekend, maar ik miste wel een beetje tegenstand.

Hilsen,
Falsplat Maus

Anoniem zei

Haha, Betsy toch! Wist je niet dat ik aan het verhuizen was en geen internet had?
Maus, ik vind het behoorlijk stinken daar in Westervoort, maar goed, ben blij dat je blij bent met jezelf ;-)
Enneh, mensen daaro in Noorwegen, ook alles goed bij jullie? Leuke week gehad dus, mooi. Wij willen volgend jaar graag komen, moeten we al een kamertje bij jullie boeken?

Gr.Ine