zaterdag 23 mei 2009

Zomers klusweer


De dagen zijn weer langer aan het worden. Donker wordt 's nachts haast niet meer (zie foto Luna om 23.00u) Dat betekent dat er een hoop bedrijvigheid is in de langere avonden. De boeren zijn druk met de beestjes en de koeien, geiten, schapen en lammetjes staan nu weer in de wei.
Ik was maar eens aan een klussen geslagen. Er staat nu een glijbaan op de helling van huize myklebust met een hytte voor de meiden. Het hutje heet ’holland hytte’ en zoals het hoort in Noorwegen is het uitgerust met een hertengewei op de voorkant en een noorse vlag.
De stoelen tafel en thee servies zijn er al ingezet door Luna en Lieke, dus spelen maar….

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Luna en Lieke,
Mooie foto,s van de hytte,toch duidelijker dan gisteren op skype.Lieke, wat een lief klein laammetje,ga maar vaak kijken of hij goed groeit.Luna ,om 11uur nog buiten met Dorethea,wel laat ,zeg.Maar inderdaad nog wel erg licht.
groetjes Opa en Oma en tot skypes.

Anoniem zei

Heey Luna en Lieke,

Nu maar vaak picknicken in de hytte. Het is lang licht bij jullie dus dat kan makkelijk 3x per dag.

Groetjes,
Betsy

Bianca zei

hmm, ziet er enorm idylisch en rustig uit en leest zo fijn weg, jullie verhalen. Leuk hoor!
Ik zit midden in de drukke periode van rapporten, dossiers, gesprekken, MR vergaderingen, beleidstukken nieuwe schooljaar, groepsindeling, etc. Als ik dan jullie site bekijk, verlang ik haast naar een emigratie naar Noorwegen ....
Groetjes van Juffie Bianca.