woensdag 25 februari 2009

Bezoek uit nederland en carnaval op de barnehage



Alaaf!!!
Jaja carnaval zit er weer op..... in nederland.
We hebben de optocht en het jaarlijkse Paljas-carnavals gebeuren met de vriendenclub toch wel een beetje gemist.
Tja, die alcoholische traditie in boemelburght was best leuk. Ook hoorden we van opa Jan en oma Annie dat ze onze jaarlijkse logeerweekendje bij hun hebben gemist.
Voordeel is wel dat ze s'nachts niet wakker zijn geworden van een dronken clown met een weelderige bos groen krullend haar en zijn lieve chineese schone.
Op de barnehage heeft Lieke een carnavalsfeest gehad. Annelies had nederlandse carnavalsmuziek meegenomen ,waarna de kinderen in een polonaise rondgingen. De muziek keuze was voor de noorse kids wel even wennen, maar het was een gezellig feestje.
Opa Wim was deze week op bezoek. Het was leuk elkaar weer te zien.Met aardig wat toeristische ritjes heeft hij een aardig indruk gekregen van utvik en omgeving. Helaas was er die week weinig zon. Vandaag was het lekker zonnig en de sneeuwklokjes schieten de grond uit.
In april gaan we een weekje naar nederland, daar hebben we wel zin in.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, carnaval was leuk en we hebben het nog over vorig jaar gehad; dat de opkomst toen toch echt groter was; jullie laatste keer, dat wilde iedereen meemaken.
Alles was bij Paljas zoals altijd; de vrouw met de staartjes bij de biertap, de gehaktballen op het eind vd avond, het gedrang bij de jassen, de lichtelijke snee in de neus bij deze en gene, kortom, het was weer gezellig ;-)
Ik vond het leuk dat Sam en Huub eindelijk eens normaal voor Skype gingen zitten kletsen met jullie vanmiddag. Laat 5 april maar komen!
Tot gauw, gr.Ine