dinsdag 1 april 2008

Leuk feestje!

Ondertussen zijn we alweer een beetje bijgekomen van ons feestje afgelopen zaterdag.
Allemaal heel erg bedankt voor jullie komst! Het was een leuke dag met een dubbel gevoel. Alle lieve woorden en kadootjes (en dat lied waarbij ik het even niet meer droog kon houden).... en dan het onvermijdelijke afscheid dat soms toch wel moeilijk was. Gelukkig weten we dat velen van jullie nog eens onze kant op zullen komen en natuurlijk komen wij ook wel weer in nederland. Hoe mooi Noorwegen ook is, we zullen jullie allemaal wel gaan missen hoor!
Luna en Lieke vonden het ook een geweldige dag, wat wil je.... mooi weer, een springkussen en heel veel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Lieke had nog een hele stapel kadootjes uit te pakken aan het einde van de dag (die was zo druk geweest dat ze daar overdag geen tijd voor had!) en snapte daar niet zoveel van. Ondertussen is ze vandaag voor het laatst naar de peuterspeelzaal geweest, alweer een afscheid dus en ondertussen is het voor haar ook duidelijk dat we echt gaan verhuizen.
Ons huis is vanaf vandaag eigenlijk niet echt meer bewoonbaar, het meeste is ingepakt. Morgen het laatste zodat we woensdag nog tijd hebben om wat administratieve dingen af te handelen. Donderdag om 8.00uur staat de verhuiswagen voor de deur, daarna de boel schoonmaken en dan gaan we naar Zevenaar om de laatste 2 nachten bij mijn ouders door te brengen!
Groetjes, Annelies

Geen opmerkingen: